Výroba

Rostliny se často zpracovávají ručně pomalou fermentací. Čajové lístky Pu-erhu  se sbírají brzy ráno, nechávají se 10 hodin zvadnout pro lepší zpracování. Listy čaje se dají na pánvice na dobu 5 minut, dále se mísí a následně suší. Při sušení se musí stále otáčet. Sklízí se třikrát za rok. Výroba a příprava byla dlouho opředena tajemstvím, to proto, že tento čaj mohli pít jen císařové a jejich rodiny. Po nějaký čas ho nesměli pít obyčejní lidé.

Posezení s přáteli

Pořádáte oslavu narozenin, setkání s kamarády, nebo jen potřebujete chvilku s kamarádkou? Zajděte si do čajovny a nechte si nabídnout ty nejlepší čaje. V supermarketech je k dostání pouze levná náhražka, ale ve specializovaných obchodech a čajovnách by měl být k dostání opravdu kvalitní nápoj.

Výroba
Ohodnoťte příspěvek
970x250-nocnikosilky2-1429533436.jpg